Akaun sususejat.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Buku-Buku Diet & Fitness Terbitan Susu Sejat

Buku-Buku Diet & Fitness Terbitan Susu Sejat
Salam sejahtera Tuan/ Puan.

Terima Kasih kerana berminat untuk membeli buku-buku dan planner diet terbitan Susu Sejat Dot Com Enterprise. Berikut adalah senarai buku-buku keluaran kami (ready stock).

1) Diari Diet (Start) (RM45
Planner diet yang membimbing anda menguruskan “trafik kalori”. Ia turut dilengkapi dengan nota diet, senarai kalori makanan, panduan senaman, graf kemajuan, log diet dan senaman. Klik sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan buku ini.

2) Diari Diet (KIDZ)(RM35 RM30 sahaja)  Tawaran Diskaun Bulan Merdeka!
Buku aktiviti/kerja dan komik bertemakan Sains nutrisi, kesihatan dan nota Pendidikan Jasmani khas untuk kanak-kanak dan remaja. Klik sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan buku ini.

3) Celoteh Susu Sejat Edisi 1: Sains Penurunan Berat Badan - (RM40)
Kompilasi penulisan Susu Sejat di laman sosial yang membincangkan perihal sains dan strategi penurunan berat badan. Klik sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan buku ini.

4) Celoteh Susu Sejat Edisi 2: Senaman dan Kesihatan - (RM40)
Kompilasi penulisan Susu Sejat di laman sosial yang membincangkan konsep bersenam dan hal-hal berkaitan kesihatan. Klik sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan buku ini.

5) Celoteh Susu Sejat Edisi 3: Diet dan Nutrisi - (RM40)
Kompilasi penulisan Susu Sejat di laman sosial yang membincangkan konsep diet dan nutrisi serta tip-tip berkaitan yang boleh diamalkan. Klik sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan buku ini.

6) PLATEAU: Merungkai Sains Penurunan Berat Badan - (Versi E-Buku (PDF): RM70 RM50 sahaja)
Buku (format E-Buku) yang mengupas senario penurunan berat badan dengan lebih terperinci berdasarkan aspek biokimia, fisiologi dan diet serta strategi-strategi berkaitan. Penggunaan ‘analogi’ dalam buku ini memudahkan kandungan buku ini untuk difahami pembaca. Klik sini untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan buku ini.

Nota: Harga-harga yang dipamerkan (kecuali E-Buku) belum termasuk kos pengeposan.

Selain itu, kami turut menawarkan beberapa pakej istimewa buat pembeli yang berminat untuk mendapatkan buku-buku kami secara pakej. Menerusi pakej-pakej yang ditawarkan, para pembeli akan mendapat lebih penjimatan menerusi diskaun yang ditawarkan!

1) FULL SET: Diari Diet START + KIDZ (Pakej Famili) - (RM80 RM75 sahaja)
Pakej Planner Diari Diet START dan Diari Diet KIDZ (2 Buku semuanya).

2) FULL SET: Celoteh Susu Sejat - (RM120 RM110 sahaja)
Pakej lengkap ketiga-tiga edisi bagi siri Celoteh Susu Sejat (CSS) iaitu CSS Edisi 1, Edisi 2 dan Edisi 3 (3 Buku semuanya).

3) FULL SET PREMIUM: Semua Buku - (RM250 RM200 sahaja)
Pakej lengkap bagi planner Diari Diet START, Diari Diet KIDZ, ketiga-tiga edisi buku Celoteh Susu Sejat (CSS) dan E-Buku (PDF) buku PLATEAU: Merungkai Sains Penurunan Berat Badan (6 Buku semuanya termasuk sebuah E-Buku).

Sekiranya Tuan/ Puan berminat untuk meneruskan pembelian, sila lengkapkan borang pembelian dan butiran-butiran yang diperlukan seperti di bawah. Kemudian, ikuti langkah-langkah yang dimaklumkan untuk proses pembayaran. Untuk sebarang pertanyaan lanjut, boleh hubungi (whatsapp) wakil kami di talian 013-4824902 / 017-5133410. Terima kasih!