Akaun sususejat.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.
KOMBO DIARI DIET SE: PLANNER DIET + KELAS KALORI ONLINE
NAK BELAJAR STRATEGI DIET UNTUK KAWAL BERAT BADAN DENGAN LEBIH TERATUR & BERKESAN?  

>>   JOM DAPATKAN PAKEJ KOMBO DIARI DIET SE <<

[ PLANNER DIARI DIET + KELAS KALORI ONLINE ]

Pakej Diari Diet SE (SPECIAL EDITION) merupakan pakej istimewa buat anda yang ingin mempelajari dan memahami strategi pemantauan pengambilan kalori harian dengan mudah. Pakej ini direka khas untuk newbie (orang baharu) yang ingin mempelajari ilmu diet dengan laras bahasa yang santai bagi tujuan menurunkan/ mengawal berat badan untuk jangka panjang.


Pakej Diari Diet SE terdiri daripada 2 komponen berikut: 1) Diari Diet (Start)  - (bernilai   RM45  / tidak termasuk Pos) 

Planner diet (fizikal) yang membimbing anda menguruskan “trafik kalori”. Ia turut dilengkapi dengan nota diet, senarai kalori makanan, panduan senaman, graf kemajuan, log diet dan senaman.  Klik sini  untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan palnner harian diet nombor satu di Malaysia ini.


Diari Diet START akan digunakan sebagai "buku teks" rasmi bagi 5x kelas bimbingan kalori dan diet yang akan dilaksanakan.


 

2) 5x Kelas Kalori  Online  - ( bernilai   RM299  ) 

5 Kelas bimbingan khas secara dalam talian (online) selama 2 minggu yang dirangka khusus dalam membantu anda mempelajari strategi pemantauan kalori dan diet secara keseluruhan secara santai dan mudah. Ciri-ciri kelas kalori ini adalah:


✅ Kelas 100% ONLINE secara "LIVE" dan "Rakaman" 

✅ Kelas menggunakan platform Whatsapp 

✅ Kelas selama 2 minggu (5x Kelas; 1x Kelas = 1 Jam)

✅ Kelas pada sebelah malam (weekdays ) - Sila pilih slot tarikh ketika "checkout"

✅ Diari Diet START sebagai "buku teks" sesi pembelajaran


Menerusi kombinasi Diari Diet START dan 5x Kelas Kalori Online ini, anda dijangka dapat mempelajari serta menguasai ilmu-ilmu berikut dengan cepat dan mudah:


  Langkah demi langkah cara menentukan keperluan kalori harian dengan mudah 
  Strategi menggunakan Planner Diari Diet dalam mengawal berat badan

   Kaedah pemilihan makanan/ nutrien dalam penurunan berat badan (nutrient mapping
   Kaedah merangka dan menyusun diet dengan lebih teratur

  Tips 'hacking' menganggarkan nilai kalori makanan terutamanya ketika makan di luar

   Pemilihan indikator, cara nak rekod serta ‘baca trend’ graf kemajuan

  Tips diet lazim dan sesi Q&A (hands on)


#####
Batch 1 bagi Kelas Kalori Online ini telah pun berlangsung pada 26 Oktober 2020 hingga 6 November 2020 yang lalu. Alhamdulillah, majoriti peserta memaklumkan mereka amat berpuas hati dengan pakej Kelas Online ini. Banyak ilmu-ilmu diet yang mereka dah belajar. Malah ada juga yang memberitahu bersedia untuk "repeat" Kelas Online bersama Susu Sejat!#####

Secara jujurnya, nilai bagi kedua-dua Planner Diari Diet START dan 5X Kelas Kalori Online ini adalah bernilai RM344 (tidak termasuk kos pengeposan Diari Diet START yang biasanya sekitar RM8). Namun begitu, sekiranya anda mendapatkan pakej ini sekarang, anda akan mendapat kedua-dua Planner Diari Diet START dan 5X Kelas Kalori Online ini dengan harga pendaftaran 'promo kedua' serendah RM95 sahaja!

Ya! Anda tak salah dengar, cuma RM95 sahaja + FREE Pos!
Jimat hampir -RM249 @ -72% diskaun tu!!

Namun tawaran harga istimewa RM95 ini cuma dibuka untuk Batch 2 dengan had 70 peserta sahaja / pendaftaran selewat-lewatnya pada 6 Disember 2020:

Batch 1: Planner Diari Diet START dan 5X Kelas Kalori Online  [ 26 Okt - 6 Nov 2020 ]

Batch 2: Planner Diari Diet START dan 5X Kelas Kalori Online   [ 7 Dis - 18 Dis 2020 ] 

Mulai Batch ke-3, pakej ini akan dinaikkan kepada harga promo ketiga (RM110) sebelum kembali kepada harga asal iaitu RM344. 

Batch 3: Planner Diari Diet START dan 5X Kelas Kalori Online   [ 11 Jan - 22 Jan 2021 ] 

Best Kan? Memang agak tak masuk akal harga pakej ni. Tapi nanti dulu...

Selain 2 item yang dinyatakan di atas, kami juga berbesar hati untuk menawarkan 3 BONUS istimewa yang bernilai lebih RM90 kepada anda secara PERCUMA! 3 BONUS istimewa ini akan diberikan khas kepada anda yang mendapatkan Pakej Diari Diet SE  menerusi Batch 1 , Batch 2 atau Batch 3 sahaja. 

BONUS 1  


E-Buku Sampel Food Log Seminggu v3.0  - (bernilai  RM45 )

E-Buku yang mengupas dengan lebih lanjut strategi pemakanan harian untuk tempoh 1 minggu. Penggunaan ‘analogi’ dalam buku ini memudahkan kandungan buku ini untuk difahami pembaca.

 


BONUS 2  


E-Buku 15 Q&A Diet Nutrisi bersama SS  - (bernilai  RM45 )

E-Buku yang menghimpunkan 15 Q&A lazim dan popular berkaitan Diet dan Nutrisi dengan kupasan jawapan oleh Encik SS. 
BONUS 3  


Group Suppot @ Facebook bersama Bahagia Jemali dan Susu Sejat  

Group istimewa sepanjang hayat yang merupakan platform bagi anda bertanyakan sebarang permasalahan yang dihadapi dan akan cuba dijawab oleh 2 orang sifu fitness yang tidak asing lagi iaitu Coach Bahagia Jemali dan Coach SS. Selain itu, kedua-dua Coach ini juga akan membuat FB Live di dalam group ini secara berkala mengenai topik pengurusan berat badan dan kesihatan.
 

PAKEJ DIARI DIET SE (RM344) + 3 BONUS ISTIMEWA DAPAT ANDA MILIKI PADA HARGA  RM95   SAHAJA!  


Best Kan? Memang tak masuk akal harga ni. Tapi itulah, tawaran harga diskaun berserta 3 bonus ini cuma terhad untuk Batch 2 sahaja.


Malah anda juga boleh mendaftar secara berkumpulan (2-3 peserta) bagi mendapatkan penjimatan dari segi pengeposan, cuma perlu maklumkan di ruangan "Nota" ketika 'check out' nama, alamat emel dan no telefon bagi peserta tambahan. Atau hubungi wakil kami 013-4824902 untuk maklumat lanjut.

 

Jadi jangan tunggu lagi, cepat dapatkan Pakej Diari Diet SE ini!


Pilih dan tempahlah slot (minggu kelas) yang anda inginkan seperti di bawah.  Kemudian, ikuti langkah-langkah yang dimaklumkan untuk proses pembayaran. 


Nota 1: Sekiranya anda telah pun mendapatkan Diari Diet START sebelum ini dan masih berminat untuk menyertai 5X Kelas Kalori Online, boleh hubungi (whatsapp) terus wakil kami di talian  013-4824902   017-5133410  untuk mendaftar pada harga yuran yang lebih rendah! (Pengesahan nama dalam sistem kami diperlukan untuk memastikan anda telah membuat pembelian Diari Diet START sebelum ini)

Nota 2: Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan buku-buku diet dan fitness keluaran kami yang lain,  klik di sini

Nota 3: Untuk sebarang pertanyaan lanjut, boleh hubungi (whatsapp) wakil kami di talian 013-4824902 / 017-5133410 . Terima kasih!